Web Toolbar by Wibiya

Väggord - inspiration

Hej! tänkte komma med lite tips hur man kan piffa upp sitt rum lite. Ni vet väl att det finns såna där väggord som man bara kan klistra upp på väggen? problemet är att de ofta är ganska dyra, men egentligen så behöver det inte göra deet, då man kan göra egna, superlätt! Här kommer lite bilder på mitt eget väggord:







Så här gör du:

Välj ut ett motiv/text som du vill ha på din vägg. Antingen gör du som jag, och förstorar upp det för hand, alltså ritar ut det på vanligt A4-papper(detta kan dock vara lite svårt och ta lång tid), eller så skriver du ut det och förstorar upp det i kopiatorn.  Sedan klipper du ut alla bokstäver/ord så att du får dem som du vill ha dem(kom ihåg att sudda ut alla blyertsstreck om du har gjort det för hand!). Rulla tejpbitar och fäst på baksidan(flera bitar per bokstav) och seen är det bara att klistra upp din kreation på väggen! klart:-)

Tips: klipp ut bokstäverna ur någon tidning(använd först ett vitt papper som mall) eller affisch, eller ur någon färgat papper. Då får ditt väggord en lite häftigare, färgladare look! experimentera gärna!

hoppas du fick lite inspiration av det här inlägget;)

Kramizzar

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0